Wie ben ik

Ik ben Elian van Werde en woon samen met mijn man Geert en drie mooie jongvolwassen dochters in Best. Mijn jeugd heb ik samen met mijn ouders in Japan doorgebracht. Dit heeft veel invloed op me gehad. Het spirituele is daar al ontstaan, onder andere door mijn moeder die hier erg voor open stond. 15 jaar geleden is Reiki op mijn pad gekomen en ben ik hier heel intensief mee aan de slag gegaan; zowel middels behandelingen als ook masterclasses. Inmiddels heb ik een jaar geleden een 4-jarige HBO opleiding tot Massage Therapeut inclusief opleiding Medische Basiskennis aan de Sonnevelt Academie met goed gevolg afgerond. Nu ben ik officieel Therapeut Integraal Lichaamsmassage, aangesloten bij de FAGT, lid van de RBCZ, stichting HBO register Beroepsbeoefenaren natuurlijke gezondheidszorg en in bezit van een AGB-code (te gebruiken voor terugvordering via zorgverzekeraars).

In de tussenliggende jaren heb ik vele cursussen gevolgd: o.a. kleuren therapie, Brain gym I en II (hoe hersenen werken), Inverse Wave Therapie (Gereedschappen van de menselijke vibratie), Spiritual Psychology  (de twaalf primaire levenslessen). Deze hebben we (mijn man en ik) gevolgd bij Steve Rother, een Amerikaan. Ook ben ik Reiki Master en Shamballa Teacher. Reiki en Shamballa zijn Universele Energieën. Deze combineer ik met mijn massages.

Sinds enkele jaren weet ik dat ik hooggevoelig ben. Nu ik dit weet, merk ik dat mijn cliënten die naar mij komen vaak ook hooggevoelig zijn. Deze kan ik goed begeleiden door mijn eigen ervaringen.

Hoe werk ik:

Als therapeut behandel ik mijn cliënt op maat. Dit betekent dat ik wil weten wat hun bezighoudt zowel op privé als op werkterrein. Hierbij wil ik laten inzien dat een signaal een mooie ingang is om blokkades op te lossen zowel psychisch als lichamelijk en het bewust kan maken van de situatie waarin je zit. Dit zijn vaak medisch niet verklaarbare pijnen of lichamelijk onverklaarbare klachten!

Mijn sessie duren dan ook gemiddeld veel langer dan bij andere instanties! Dit omdat als je een blokkade wil opheffen je naar de oorzaak mag kijken en niet naar het opheffen van de klacht. Als we in hetzelfde patroon doorgaan met ons leven dan krijgen we de klacht terug. Het lichaam geeft aan dat er iets mag veranderen in ons leefpatroon.

Mijn passie is om personen in hun kracht te zetten, bewust te maken en inzichten te geven. Dit doe ik NOOIT alleen, dit doe je ALTIJD samen.


Tot gauw,

Liefs Elian