Massagevormen

VLOW-borstweefselbehandeling

Welkom in de wereld van de VLOW-borstweefseltherapie.

De VLOW-borstweefselbehandelingen zijn in Nederland ontwikkeld door LifeStream en zijn uniek in de wereld. LifeStream streeft ernaar dat vrouwen meer inzicht en controle krijgen over de conditie van hun borsten.

Uit de praktijk blijkt dat de meeste vrouwen verhardingen en pijnlijke plekken in hun borsten hebben. In de meeste gevallen zijn deze onschuldig en veroorzaken ze geen problemen. Soms veroorzaken ze echter pijn tijdens de menstruatie of maken ze aanraking minder aangenaam en kunnen de verhardingen zich verder ontwikkelen en vorm veranderingen veroorzaken*.

De zachte VLOW-behandeltechnieken die door LifeStream ontwikkeld zijn, maken het mogelijk om de meeste verhardingen in de borst te verzachten of zelfs langdurig te verwijderen.

De VLOW-behandelingen zijn erop gericht de door bloeding te verbeteren en houden de borsten daarmee in een optimale conditie. Behalve de genezende werking hebben de behandelingen vaak ook een positief effect op je emotionele gesteldheid en hoe je je borsten ervaart.

Een VLOW-therapeut geeft borstweefselbehandelingen en is speciaal opgeleid om jou te ontzorgen als je borstklachten hebt of als je wil voorkomen dat je borstklachten krijgt.

*Bij twijfel over de conditie van het borstweefsel wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.

Voor wie zijn de VLOW-borstweefseltherapie geschikt.

VLOW-behandelingen zijn voor iedere vrouw en worden speciaal aanbevolen als je……

  • Inzicht wil krijgen over de conditie van je borsten.
  • Je borsten wil verzorgen en je je comfortabel wil voelen met je borsten.
  • Zwanger wil worden en je van plan bent borstvoeding te gaan geven.
  • Harde korrels, onregelmatigheden of verhardingen in je borstweefsel voelt.
  • Gevoelige of pijnlijke borsten ervaart, bijvoorbeeld bij aanraking, tijdens je menstruatie of gedurende de overgang.
  • Van een arts de diagnose hebt gekregen van mastopathie, kleine cysten, fibroadenomen of mastitis.
  • Je zorgen maakt over borstgezondheid of als er onregelmatigheden zijn vastgesteld bij een thermografie, echografie of mammografie.
  • Napijn of pijnlijk littekenweefsel hebt na een borstoperatie of na de bestraling.

Een afspraak voor een massagetherapie in de praktijk van ELI-AN in Best, vlakbij Eindhoven, is zo gemaakt! U kunt bellen, mailen. Zie contactinfo.