Massagevormen

Ken je Brein 1 en 2

Ken je Brein I:

Alarmmodule: Onze hormonen geven een alarmsignaal af dat wij mensen vaak niet meer voelen omdat wij in een maatschappij leven die zeer veel van ons verwacht en wij qua snelheid in een speedboot zitten. En dit al jaren lang!

We gaan al een hele tijd over onze grenzen heen en negeren deze grenzen waardoor we stress en spanningen in ons lichaam gaan ervaren en erg moe worden of fysieke klachten krijgen. (in mijn praktijk zie ik cliënten komen, die, als ze tegen een “Burn out” aan zitten, dan pas ziek mogen zijn!)

Door mijn behandelingen (die mij aangereikt zijn in deze module) ga ik de hormonen weer in balans brengen, voorafgaande met een gesprek om in te laten zien dat de grenzen ver overschreden zijn! Mijn behandeling in het hormoonstelsel geeft een hele diepe ontspanning waardoor het hormoonstelsel zijn juiste werk weer kan gaan doen in lichaam en geest waardoor een diepe rust ervaren wordt en opnieuw gaat leren ontspannen! Jouw lichaam moet dat opnieuw gaan leren! Hierdoor kunnen uitgeputte bijnieren weer op krachten komen.

Ken je Brein II:

De hersenen: De hersenen zijn een elektrisch apparaat (via de hormonen). Ze werken door middel van elektrische signalen. Ook gedachten, (levens)houding en handelingen zijn uiteindelijk een verzameling van elektrische verbindingen. Deze elektriciteit wordt door de Hersenen zelf geproduceerd en de verbindingen die vaak gebruikt worden, worden uiteindelijk voorkeurspaden. Zo worden vicieuze gedachtepatronen, emotionele gewoontes enzovoort letterlijk vastgelegd. De verbindingen zijn dan zo diep geëtst dat ze letterlijk zwaarder, harder, gaan voelen dan de rest van het omringende Hersenweefsel en hierop zelfs druk gaan uitoefenen. De Hersenen krijgen hierdoor minder ruimte en zuurstof.

De Hersenen zijn letterlijk vacuüm gezogen of als een spiraal opgewonden. (zoals ik het ervaar!) Wat ik dan ga doen is de Hersenen ontwinden, balanceren, schoonmaken en herstellen zodat er weer zuurstof en het Cranio Sacraal vocht toegang krijgen tussen alle weefsels en er ontspanning ontstaat in Het Brein.

Voor tarieven zie de Nieuwe prijslijst